Csapatunk

Ismerj meg minket!

Czeczon István

Alapító / Tulajdonos / Főszerkesztő

"A gyémánt nagy nyomás alatt jön létre.
Nem ítélkezik, elemez, áll ellen... csak változik.
Ha nagy a nyomás rajtad, ne állj ellen, ítélkezz,
nyavalyogj... csak változz. Épp gyémánt születik."
- Czeczon István

Szilágyi Katalin

Újságíró / Társszerkesztő


Barna Berni

Író

2010-ben létrehoztam a Meggy és Jazz című blogot, amely az ízek, az irodalom és a zene fúziója. 2011-ben elnyertem az Ulpius kiadó szépirodalmi díját és több helyen is publikáltam. 2016-ban jelent meg a The One- A könyv című könyvem. Amely a Világ legnagyobb Mestereivel való találkozásomat és a bejárt utamat rögzíti. 2018-ban megjelent A férfi-nő mítosz. Rómeó megöli Júliát című könyvem, az emberi kapcsolódások egy újfajta megközelítéséről. Jelenleg rendszeresen publikálok a Stylemagazin-on, előadásokat, egyéni és csoportos terápiákat tartok. És dolgozom a harmadik könyvemen. Az első könyvem a The One pedig az amerikai megjelenésére vár.

Mayer Petra

Kozmetikus / Aromaterapeuta / Coach

Nyitott természetemből adódóan mindenkiben a lélek tiszta esszenciáját látom és arra törekszem életem során, hogy az embereket támogassam a legmagasabb tudatossági szinten.

Czeczon Vanda

Író / Tanuló

"Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá." - Esterházy Péter

"A szemet szemért elv csak oda vezet, hogy az egész világ megvakul. " - Gandhi

Szeghy Krisztina

Pszichológiai mentor / Családsegítő konzulens/ Babahívogató Program - program a várandósságért / Író

"Az asszonyi testben fogan, növekszik, benne valósul meg a mindmáig legtökéletesebb alkotás: az ember. " - Dr. Lux Elvira

Blogi

Blogger / Hivatásos határátlépő

"Az a dolgom, hogy alkossak. Az már édes mindegy, hogy mit." - P.S. I Love You

Fényhalmi Beatrix

Terapeuta / Író

"A jóga, azzal hogy az ember saját magát hősiesen feláldozza és önmagát szétmarcangolja, és magában az Aranyvirágot, a Hősies lelket kifakasztja, a világot egyetlen ponton, azon a ponton ahol ő él - Aranyvirággá változtatja." -Hamvas Béla

Sivák Enikő ASHA

Grafikus / Terapeuta

Spirituális képzőművész vagyok. A rajzaim szines ceruzával készülnek. Szellemi vezetéssel rajzolom, az emberi szemnek láthatatlan, magas rezgésszintű világot. A személyre szóló egyedi alkotásokban olyan ábrázolási formákat használok, amik jelen vannak a fizikai síkon is a mindennapi életünkben, vagy legalább elképzelésünk van róluk. A rajzok harmonikus kisugárzása felemelő, csodás hatásokat vált ki, támogatva ezzel testi, lelki és szellemi létünket.

Kovács Márta


"Egy istenarc van eltemetve bennem,
S most ásót, kapát,csákányt ragadok,
Testvéreim, jertek,segítsetek,
Egy kapavágást ti is tegyetek,
Mert az az arc igazán én vagyok." - Reményik S.

dr. Nagyné Vácity Eszter

Okleveles aromaterapeuta

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra"

Mindenkiben ott van a létra. Megtalálni magunkban és biztonságosan mozogni rajta - maga a harmónia. Sok út vezet ide, az aromaterápia jelenti számomra az egyik legszebbet. Lelkesen és szeretettel osztom meg másokkal a tudásom és szárnyalok, amikor látom milyen csodálatos változásokat hoz az emberek életébe, mind testi, lelki, szellemi értelemben.

Törökné Hajdu Judit

Mentálhigiénés szakember  / Szociális munkás

 "Ha csak egy dolgot jól csinálsz, valakinek már szüksége van Rád." - Martina Navratilova

"Mások elfogadásának a szándéka, saját értékeink ismeretével kezdődik." -  Hirotada Ototake

Bedő Zsuzsanna

Marketing Menedzser / Újságíró / Író

Életemben eddig a leghosszabb időt írással töltöttem el, ebbe belefért számtalan napló, versek, novellák, regények, cikkek, interjúk, a blogjaim és az idén megjelent első könyvem. Mint marketing kommunikációs szakember dolgzom a hétköznapokban a saját cégem vezetőjenként. Műfajokat tekintve erősségem az interjú, a pr cikk, a blog és minden, ami személyesebbé tesz egy irományt. Témakörökben pedig minden ami, pszichológia, párkapcsolat, hr, kapcsolatok, életmód, utazás, szépség és még sorolhatnám...
Egyik kedvenc idézetem: "Célozd meg a Holdat, ha nem éred el, akkor is a csillagok közt landolsz!"

Botyánszky Szilvia

Stílustanácsadó / Asztrozófus / Család-és rendszerállító


Lina Roedger

Integrál tanácsadó / Asztrozófus / A lélek alkimistája

Különös tapasztalatokkal teli életem folyamán megtanultam a lélek-arany csinálás művészetét és azt, hogy van kiút a szenvedésből.
"A valódi felnőtté válást nem a biológiai korunk határozza meg vagy az intelligenciánk, hanem az érzelmi és szellemi érettségünk egyszerre"

"A bölcs uralkodik a csillagain, a balga követi azokat." (Assisi Szent Ferenc)

Miller Kiara

Ritmusra hangoló / Író

Azt vallom, hogy az Élet egy dal, amelyet te írsz, és ha ráérzel a ritmusára, megtalálod a harmóniát. Örülök, ha segíthetek Neked, hogy ráérezz életed ritmusára, és így könnyebben megtaláld a vágyott harmóniát.

Karászi Alexandra

Online marketing specialista / Értékesítő / Szenvedélyes író

A hobbim a hivatásom. Mindig is ezt vallottam. Öt év értékesítői múltam után, átnyergeltem a marketing világába, ezen belül is az online felületekre specializálódva. Az értékesítés is megmaradt a mindennapjaimban, de egyre nagyobb teret engedek az írásnak. Az utazás szerelmeseként első körben turisztikai témában írok, ami köré építettem egy márkát, in my backpack néven. A jövőben terveim között szerepel, hogy könyvet írjak. A mindennapjaim saját cégem igazgatásával és ügyfeleim képviselésével töltöm, ami mellett az írás szépen lassan hobbiból hivatássá alakul.

Pap Tímea

Marketing menedzser

Amikor úgy érzed semmid sincs vagy semmi nem sikerül, jusson eszedbe, hogy valójában megvan mindened, ami ahhoz kell, hogy jobbá tedd az életed: az elméd ereje és a szíved végtelen szabadsága.

Dr. Németh Noémi

Ügyvéd / Családjogi szakjogász/ Mediátor

"Védelmezni mások jogait az emberi lét legszebb és legnemesebb vége."

Kahlil Gibran

"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindenkor egyszersmind általános törvényhozás elveként érvényesülhessen."

Immanuel Kant

Kovács Brigitta- Efi

Író

Lebegő poéta, bakancsos őzleső, mesevilág kutató, világcsavargó, zenebolond könyvmoly, élménykereső földlakó, borzas kobold, napimádó, kíváncsi író.

"A célja vonzza magához, mert semmit sem enged be a lelkébe, ami ellenállna céljának."

Hermann Hesse: Sziddhárta

Balázs Krisztina

okl. természetgyógyász / lélekgyógyász / GNM tanácsadó / ThetaHealing terapeuta / Kvantumfizika-és metafizika tréner / speciális frekvencia-terapeuta / a Spiritual-Life tematika alapítója / az OilBar Tudatos Kávéház franchise rendszer tulajdonosa / Kender-házak képviselője

"Közel 15 éve állok az emberek szolgálatában, 24 féle képesítést szerezve, mint egy mentor, támogató tanácsadó, aki segít a nehéz pillanatokban megértést találni a nyomasztó élethelyzetekre. Legyen az testi vagy lelki probléma, a hitrendszerünkben és a gondolkodásmódunkban lesz a válasz. Ahogy az ügyfeleim mondják, én vagyok az ébresztő!"

Hargitai Andrea

Kineziológia-oktató / Tarot-kártya és önismereti oktató / OH-kártya instruktor/ Író

"A célom, hogy az embereket közelebb vigyem önmagukhoz, hogy segítsek hozzáférni a lelkükhöz. Ehhez használom eszközként több kártyatípust.

Hiszek abban, hogy mindennek megvan a maga ideje, és érdemes ezzel összhangban élni. Én úgy látom, hogyha a lelkünkkel egyetértésben működünk, akkor az egészségünk is javul és boldogabb életet tudunk élni. Ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.

Fontos számomra, hogy boldogabbak legyenek az emberek, mert így a világ is boldogabbá lesz.

"Csak ülök csendben, semmit nem csinálok. A tavasz eljön, és a fű nő magától" - Osho"

Diana Meral Yamak

Menedzser / Vállalkozás

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."

Komócsin Laura

A Business Coach Kft ügyvezetője /
a Mentor Oscar alapító zsűrielnöke


Rónai Katalin

Pedagógus / Író

Rónai Katalinnak hívnak. Jelenlegi életem szépségei mind meghatározzák mindennapi létem, az írást, a táncot, az alkotást, (babák, bábok, élethű figurák, selyemfestés), mesék és mesehősök életre hívását, másoknak való segítést, (Lenormand kártya, Belső utazás, Atlantisz Emlékezete önismereti társasjáték) ezt a kreatív életet. Emellett szeretném gyógyulásom történetét eljuttatni mindazokhoz, akiknek ez a könyv a gyógyulási folyamatot megkönnyítheti, elősegítheti. (https://www.facebook.com/ronaikatalinkonyv/).

Elindítottam egy programot a You Tube-on, (Csevegjünk-Kérdezhetlek?), melyben velem együtt gyalogló-fénylő emberekkel csevegek, kötetlenül, mindazokról a fontos dolgokról, amelyekkel szebbé varázsoljuk életünket és a környezetüket.

"Nem ülhetek csak úgy itt, tulajdon örömöm vibrálásában. Írnom kell róla, osztoznom kell rajta." David Mason költő

Balla Anita

Tanuló

Balla Anita vagyok, 18 éves gimnazista. Spanyol kéttannyelvű tagozatra járok, jövőre fogok érettségizni. Szabadidőmben szeretek olvasni, sorozatokat nézni és írni. Imádok a természetben túrázni, kikapcsolódni.

"Meg kell tanulnod a pillanatnak élni. A múlt már elmúlt, a jövő pedig elérhetetlen. Csak a most számít." J. D. Barker

Bódogh Gabriella

Menedzser / Vállalkozás

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."

Páli Patrícia

Pszichológus

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."

Kovács Katalin

Menedzser / Vállalkozás

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."

Udvar Melinda

Menedzser / Vállalkozás

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni."